Ovidiu Teuşan, a patra achiziţie a echipei Phoenix Şimleu

După 11 ani petrecuţi la Explorări Baia Mare, voleibalistul dejean vrea să ajute echipa din Şimleu la menţinerea în prima divizie

După ce i-a transferat pe ungurii Toth Gabor şi Bokor Gabor, dar şi pe zălăuanul Cristian Pop, conducerea clubului Phoenix Şimleu Silvaniei a ajuns luni după-amiaza la o înţelegere cu voleibalistul Ovidiu Teuşan. Originar din Dej, Teuşan a evoluat nu mai puţin de 11 sezoane la Explorări Baia Mare, cu care a devenit vicecampion naţional şi balcanic, iar în această vară, conducerea clubului maramureşean l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciie sale şi pentru sezonul următor. Deşi a avut oferte de la mai multe echipe, ex-băimăreanul a ales nou-promovata Phoenix Şimleu Silvaniei, cu care speră să reuşească menţinerea în prima divizie. „Oamenii de la Baia Mare nu au mai avut nevoie de mine şi am fost nevoit să-mi caut alte echipe. Am avut mai multe oferte, dar am ales Şimleul pentru că este şi mai aproape de casă. Sper ca împreună cu ceilalţi jucători transferaţi să putem să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne menţine în prima divizie” ne-a declarat Teuşan.

Antrenorul Phoenix-ului, fostul internaţional Mircea Abraham, ne-a declarat că Teuşean are două variante pe care ar putea evolua la clubul de sub Măgura. „Avem două variante pe care putem să-l folosim: ca trăgător secund şi ca fals. Este un jucător care, cu siguranţă va aduce un plus în echipă, având în vedere experienţa acumulată în anii anteriori. Mai avem în vedere aducerea câtorva jucători, însă deocamdată nu putem să le dăm numele”, a precizat Mircea Abraham.
Ovidiu Teuşan a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu drept de prelungire în cazul îndeplinirii obiectivului.

Leave a Comment